De ACT-meting helpt je om vanuit je natuurlijke kracht succesvol te zijn! 

In minder dan 15 minuten is de meting af te ronden.

Snelle meting

Simpele meting

De meting is eenvoudig te maken

Onbewuste drijfveren worden inzichtelijk gemaakt.

Diepe meting

Uniek

Deze manier van meten is uniek.

Na de ACT-meting ben je bewust van de volgende aspecten:

 

 • Je wéét welke eigenschappen jouw natuurlijke kracht zijn? 

 • Je inzicht hebt in taken die je altijd energie geven en erg goed af gaan? 

 • Het team de rollen verdeelt op basis van onbewuste maar diepe drijfveren van mensen? 

 • Je uitgenodigd word je verborgen talent in te zetten voor de organisatie?

 • Je doelen met focus en intrinsieke motivatie kunt nastreven? 

 • Je precies weet waar je hulptroepen moet inschakelen om je eigen tekortkomingen te compenseren? 

 • Je inziet hoe je natuurlijke kracht energie geeft, en je aangeleerde gedrag je kwetsbaar kan maken. 

Natuurlijke kracht

Biedt een heldere scheiding tussen natuurlijke kracht en aangeleerd - en daarmee kwetsbaar - gedrag

Onbekend gebied

Biedt inzicht in natuurlijke, ontwikkelbare en moeilijk ontwikkelbare competenties

Potentieel talent

Niet aanwezige competenties die van nature niet ontwikkelbaar zijn en veel energie kosten

Kwetsbare kracht

Je kan een koe niet leren blaffen. Daar is z'n DNA niet op gebouwd. Elk mens heeft een eigen blauwprint, een DNA-bepaling. De ACT meting meet jouw natuurlijke talenten, drijfveren en minder ontwikkelde competenties...en jouw verborgen potentieel. Onderstaand zijn de verschillende mogelijkheden weergegeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorspelt functioneel én disfunctioneel gedrag onder (grote) stress

De Analytical Competence Tool (ACT®) is een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen. ACT® gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. De meting maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Het houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt.

Waarin onderscheidt deze meting zich van anderen?

Coaching

kajakken

 Sense Your Talent  

 

TALENT & LOOPBAANONTWIKKELING

De ACT- meting helpt je om vanuit je natuurlijke kracht succesvol te zijn!

ACT meting.PNG
Coachtraject - De weg naar vervulling.png

Een onderdeel van mijn talent-coachtrajecten kan bestaan uit een persoonlijkheidsmeting met jouw natuurlijke competenties en competenties die je jezelf hebt aangeleerd, maar waar veel energie of frustratie aan gekleefd zit. Deze meting maakt onderscheid tussen je natuurlijke talenten en je kwetsbare kracht. Dat maakt deze meting anders dan de meeste gebruikelijke testen. Dit verschil is essentieel: vaak kost het veel energie om deze competenties te laten zien. Bovendien ontstaan er onder druk juist daar problemen.

Tijdens de terugkoppeling ontdek je hoe de dynamiek tussen jouw talenten en je kwetsbare kracht bij jou werkt en hoe je kunt ingrijpen.

 • ACT coaching maakt bewust, geeft inzicht en geeft praktische handvatten.

 • Hét coachingsinstrument voor persoonlijke ontwikkeling en creëren van werk- en leefgeluk.

 • Snel, simpel, diepgaand maar soms ook confronterend.

 • Online invullen, wanneer en waar jij maar wilt (duur 15 minuten).

 • Overzichtelijke presentatie, heldere rapportage.

 • Persoonlijke terugkoppeling van de resultaten.

 • Persoonlijke coaching / begeleiding in de te nemen vervolgstappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het beste uit een team halen, vraagt begrip van het aanwezige talent en potentieel. Om valkuilen te vermijden en tekortkomingen te erkennen en te transformeren naar gezamenlijke successen, is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in het team-DNA. Ik werk samen met iimproof trainers, die net als ik een passie hebben om verbinding te creëren en in te tunen op het team-DNA.

 • Het Authentiek Team Empowerment Programma bestaat uit drie onderdelen: verkrijgen van inzicht in elkaar, versterken van de verbinding en groei naar een volgende fase in de ontwikkeling.
   

 • The Power of Diversity program heeft de focus op Diversiteit binnen bedrijven. Diversiteit heeft vele gezichten. Soms gaat het over voldoende vrouwen aan de top. Of over hoe je als vrouw in een mannenwereld functioneert. Of over discriminatie van bepaalde groepen zoals allochtonen, homoseksuelen, transgenders, gehandicapten en ouderen. Door deze kernwaarden (opnieuw) te introduceren of aan te passen laat je mensen ervaren dat iedereen welkom is zoals ze Zijn. Het is goed om medewerkers te inspireren om daar ook daadwerkelijk naar te leven en te handelen. Goed, omdat het in de maatschappij niet altijd en overal een automatisme is. 

  Het thema van dit programma is dan ook: ‘kunnen zijn wie je bent’. Dat je daar voor uit kunt komen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor mogelijke negatieve gevolgen. Dat je begrip voelt bij je collega’s en leidinggevenden. Dat je je veilig voelt en gesteund door de organisatie. Dat je je geaccepteerd voelt en als volwaardig medewerker van de organisatie, wie je ook bent. Inclusiviteit als kracht dus, die ook aantrekkingskracht biedt als werkgever.

   

 • Team retraite IBIZA: alle teamprogramma's die ik faciliteer kunnen op Ibiza plaatsvinden. Weg bij het thuisfront en weg uit de energie van het bedrijf. Dit heeft als voordeel dat mensen sneller tot hun kern komen en er een mooie en begripvolle verbinding ontstaat tussen collega's en hun rol in het team. Op het moment dat je samen als team dit avontuur aangaat, ontstaat er al zoveel committent en waardering onderling, dat mensen terug gaan naar Nederland met een dieper inzicht in hunzelf maar ook hun rol binnen dit team. Mensen waarderen nog meer hun collega's en ownen hun rol nog meer dan daarvoor. Hier ontstaat de teamspirit en gaat het los op nieuwe waardevolle ideeën en innovatieve trajecten binnen succesvolle teams! 
  Interesse? Neem contact op voor meer info en prijzen!

Wil je meer weten over de (team)coaching, Teamscans, Team retraites /workations of de ACT meting? Wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op

HBM-coach-Human-Being-Management.jpg

Essentie van ACT: je kunt een koe misschien wel leren zwemmen, maar het is niet haar natuur en daardoor kost deze competentie haar veel energie!

Teamcoaching & Verbinding

Carl jung.jpg