Mandala tekenen

 

 

Deze leuke creatieve workshop kun je doen met vriendinnen of is ook leuk als kinderfeestje. Onder het genot van een lekker hapje en drankje maak ik je wegwijs in de oude indiaase traditie die zich over de hele wereld heeft uitgespreid. Het maken van mandala's kan een rustgevende en therapeutische werking hebben d.m.v. het scheppen van een middelpunt, waardoor je een diepe focus krijgt. De eventuele chaos en verwarring van de psyche worden hierdoor geordend, waardoor je overzicht krijgt en daarmee ook inzicht krijgt in jezelf en in keuzes die je maakt.

 

Tijdens het tekenen van de mandala’s moet je keuzes maken en inzicht krijgen over het geheel. Intern ga je je allerlei vragen stellen en worden er processen gestart. De symbolen in mandala's geven vertrouwen en kracht, maar laten je ook kennismaken met
je onbewuste binnenwereld. De kleuren die je in je mandala’s gebruikt, hebben net als symbolen invloed op je, zowel onbewust, maar ook aan de oppervlakte van je bewustzijn. Wanneer je de kleuren van je mandala’s in je opneemt, kan er iets in je veranderen. In ieder geval kan door de rust en focus die je ervaart je veel vreugde en geluk geven.

 

Prijs p.p. € 15,-

 

Prijzen voor scholen op aanvraag