Wees de schepper van je eigen leven!

Droomdoel workshop

Heart Connection Retreat

Een One-day Retreat op zondag 6 maart

“Don’t dance around the perimeter of the person you want to be.
Dive deeply and fully into it.”

Kom jij ook 6 maart?

One day retreat

Heart Connection Retreat

Om weer even te herinneren wie je diep van binnen bent

  • Wanneer: zondag 6 maart 2022 

  • Waar: De Ruimte, kostverlorenweg 1 in Amstelveen (in de polder van Ouderkerk a/d Amstel)

  • Van 10:00-16:00 uur 

  • Met gezonde lunch!​

  • Investering: €114,-

Waarom een Heart Connection programma?

Even een dag helemaal afstemmen op jezelf. Soms hebben we even de tijd nodig om een mentale en fysieke check-in te doen. We hebben altijd sterk de neiging om ons gevoel te negeren en om het weg te stoppen. Ons Sense-systeem werkt geweldig, maar we hebben de neiging om alles wat we ervaren niet te willen ervaren. Het niet trouw blijven aan jezelf en alles wat je ervaart, creëert een intern schuldgevoel. Onze onbewuste reactie: niet goed genoeg voelen, wegcijferen, harder werken en pleasen. De bron van al ons ongemak.
 

Zelfcompassie activeren is naar mijn overtuiging de beste oplossing in deze tijd. De strengheid vervangen door mildheid. Niet zo makkelijk, maar wel noodzakelijk en ik help je daarbij. 

Inzicht van deze dag

We beginnen de ochtend met een mooie liefdevolle Cacao ceremonie om ons hart voor onszelf te openen in combinatie met een geleide meditatie. De cacao helpt ons om meer te zakken in ons lichaam. De meditatie brengt ons naar binnen en laat ons de innerlijke stem van het hart ervaren. 

Met Yinyoga komen we in contact met ons lichaam en gaan we weer leren haar taal te verstaan. Wat wilde ze je al die tijd vertellen? Wat heeft ze nodig van jou en hoe commit je jezelf aan een betere relatie met je lichaam?

We maken een stilte wandeling om even alles te laten bezinken en daarna genieten we van een gezonde lunch.

Daarna starten we met een hart oefening: Nu alles weer in contact staat met het hart en lichaam...wat mag in de kern verandert worden?

Welke kernwaarden heb jij en hoe verhoud zich dat nu in je leven? Wat is je helder geworden en hoe ga je dit anders toepassen? Een heart connection met een belofte...

Voel jij de verandering? Voel jij de Zelfcompassie ontstaan?

Geef je snel op voor de retreat van 6 maart!

One day Retreat