Sense Lifecoaching 

Reigerstraat 59, Badhoevedorp           T: 06 425 82 415
E: senselifecoaching@gmail.com         KvK: 55340873

Privacy Statement

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

​© 2018 by Sense Lifecoaching

 

When you know who you are;

when your mission is clear and you burn with the inner fire of unbreakable will;

no cold can touch your heart;

no deluge can dampen your purpose.

You know that you are alive.

OVER CLAUDIA

​"Ik geloof dat iedereen geprogrammeerd is om impact te hebben om de wereld beter en mooier te maken.
Ik geloof dat wij er zijn om elkaar te up-liften naar de next level...daar zit de meeste voldoening in als mens.
De weg hier naartoe is innerlijk leiderschap"


In welke situatie ik me ook bevind of wat mij ook overkomt, ik probeer er altijd achter te komen waarom dingen mij overkomen en probeer de lessen er voor mezelf uit te halen. Ik geloof dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je...als je leeft vanuit je hart en gelooft in jouw soevereiniteit. Van nature heb ik een positieve mindset en ben ik een levensfilosoof. Ik voel me altijd enorm gesteund en begeleid door iets groots! Daarentegen, ben ik alles behalve naïef of zweverig, ik sta met beide benen op de grond en ik voel en herken (zelf)manipulatie en zelfontkenning. Iets wat mij raakt, want iedereen heeft recht op een liefdevol en gelukkig bestaan!

Ik voel wanneer iemand vanuit het hart handelt of vanuit het hoofd. Dit maakt mij een coach die je wijst op aangeleerd excuusgedrag, irreële angsten, opgekropte emoties en belemmeringen. Oncomfortabel...ja zeker weten! Maar ik geloof in jou en ik wil je laten zien hoe groots en waardevol je bent. Samen scannen we jouw chakrasysteem...en kijken we waar de blokkades liggen en welke emoties daar verscholen liggen.  Ik maak gebruik van symbolen, die als signalen of wegwijzers fungeren. 
 

In mijn eigen zoektocht kwam ik erachter, dat ik mensen altijd wel een mentale oppepper kon geven door de juiste dingen aan te raken.  Ik kan tappen uit een source waarin boodschappen en purpose richting liggen verscholen voor mensen...een onuitputtelijke bron van kansen en inspiratie om toe te passen in je zoektocht naar zingeving.  Deze source is de achtste Chakra...de zetel van de Ziel. Als klein kind voelde ik iemands stemming al aan en was ik mij goed bewust wat wel of niet goed voor mij was. Op een natuurlijke manier was ik bewust van mijn chakrasysteem en luisterde ik naar signalen van mijn lichaam. Ik kon precies mijn hand leggen op mijn pijn en emoties. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en counseling en ik heb diverse trainingen gevolgd over bewustwording en gebruik van mijn intuïtie. Dit zorgde voor een enorme persoonlijke groei. Ik werd me steeds bewuster van mijn eigen kracht en missie...een mooie weg die ik iedereen gun!

Naast Lifecoach ben ik ook een healer en heb ik een uniek bamboo shirt met een energetisch krachtveld ontworpen om je krachtig, beschermd en geïnspireerd te voelen. Een shirt met een gouden randje, want dat ben je waard!

 

Het shirt is voorzien van de SENSE-IT energie verbonden met je achtste chakra ''de zetel van je Ziel!"

 

Ga hier naar webshop >

NU TE KOOP!

 

 

Lifecoaching voor een beter gevoel van welzijn
Coaching  Training   Retraites