When you know who you are;

when your mission is clear and you burn with the inner fire of unbreakable will;

no cold can touch your heart;

no deluge can dampen your purpose.

You know that you are alive.

OVER CLAUDIA

​"Ik geloof dat iedereen geprogrammeerd is om impact te hebben om de wereld beter en mooier te maken.
Ik geloof dat wij er zijn om elkaar te up-liften naar de next level...daar zit de meeste voldoening in als mens.
De weg hier naartoe is innerlijk leiderschap"


In welke situatie ik me ook bevind of wat mij ook overkomt, ik probeer er altijd achter te komen waarom dingen mij overkomen en probeer de lessen er voor mezelf uit te halen. Ik geloof dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je...als je inzicht hebt in wat jou drijft en vanuit open hart durft te leven. Van nature heb ik een positieve mindset en ben ik een levensfilosoof. Ik voel me altijd enorm gesteund en begeleid door iets groots! Daarentegen, ben ik alles behalve naïef of zweverig, ik sta met beide benen op de grond en ik voel en herken (zelf)manipulatie en zelfontkenning. Iets wat mij raakt, want iedereen heeft recht op een vervuld, liefdevol en gelukkig bestaan!

Ik voel wanneer iemand vanuit het hart handelt of vanuit het hoofd. Dit maakt mij een coach die je bewust maakt op aangeleerd excuusgedrag, irreële angsten, onderdrukte emoties en zelfsabotage. Oncomfortabel...ja zeker weten! Maar ik geloof in jou en ik wil je laten zien hoe groots en waardevol je bent. Samen in het traject gaan we op zoek naar jouw goud!
 

In mijn eigen zoektocht kwam ik erachter, dat ik mensen altijd wel een mentale oppepper kon geven door de juiste dingen aan te raken. Ik kan tappen uit een source waarin boodschappen en purpose liggen verscholen voor mensen...een onuitputtelijke bron van kansen en inspiratie om toe te passen in je zoektocht naar zingeving. Ik kan precies mijn hand leggen op mijn pijn en emoties. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en counseling en ik heb diverse trainingen gevolgd over bewustwording en gebruik van mijn intuïtie. Dit zorgde voor een enorme persoonlijke groei. Ik werd me steeds bewuster van mijn eigen kracht en missie...een mooie weg die ik iedereen gun!

 

Lifecoaching voor een beter gevoel van welzijn
Coaching  Training   Retraites

Sense Lifecoaching 

Reigerstraat 59, Badhoevedorp           T: 06 425 82 415
E: senselifecoaching@gmail.com         KvK: 55340873

Privacy Statement

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

​© 2020 by Sense Lifecoaching