top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverClaudia Robert

Chakra bewustwording - voor meer focus, balans & richting

Bijgewerkt op: 17 aug. 2020

Na een heerlijke vakantie op Ibiza zit ik vol met nieuwe inspiratie en inzichten. Voor mij is vakantie altijd de ruimte om te onderzoeken of ik happy ben, of alles verloopt waar mijn hart naar verlangt. Herinneren wat echt belangrijk voor mij is. en vooral de check: 'ben ik nog in alignement met mijn missie en verlangens?'


Jij bent zelf verantwoordelijk om de signalen van het Universum te ontvangen en te vertalen naar jouw eigen waarheid. Ben je er echt klaar voor om te gaan luisteren naar jouw innerlijke stem en durf je erop te vertrouwen dat jouw inspiratie, oplossingen en ideeën afkomstig zijn uit jouw hogere Zelf? Want hierna is het de belangrijke taak om je over te geven aan deze leiding...probeer dit niet te controleren. Neem na geïnspireerde actie even afstand en wacht af....wacht op de connecties, wacht op de kansen die zich moeiteloos manifesteren. Sta hierin met kinderlijke toegankelijkheid en verwondering...laat je ego-brein dit niet overnemen, ga dit proces niet controleren en vooral geen verwachtingen krijgen hoe alles moet verlopen!

Ga niet in de weg staan om echt te ontvangen waar je zo naar verlangt...we denken het te weten...maar soms is de uitkomst zoveel mooier dan dat we zelf kunnen bedenken!


Om deze signalen te kunnen ontvangen is het belangrijk dat we open staan en dat ons chakrasysteem goed functioneert. Als we ons echt spiritueel willen ontwikkelen en helderheid en inspiratie willen ontvangen, moeten we eerst onze blokkades opruimen. Ons chakrasysteem is de klokkenluider en de verbinder van onze fysieke lichaam en ons energetische lichaam. Hoe gaaf is het dat ons lichaam ons signalen geeft in onze bewustwording? We moeten alleen leren hoe we dit kunnen detecteren in onze chakra's en hoe we dit kunnen vertalen naar waar onze groeikansen liggen.


Wist je trouwens dat vanaf je geboorte tot je 12e maand je eerste chakra al wordt geprogrammeerd? Vraagstukken hierbij zijn: Ben je in veiligheid geboren, was je geliefd door beide ouders, was je gewenst of was je een ongelukje? Dit zijn allemaal aspecten die van invloed zijn hoe jouw basischakra. Heel waardevol om hier naar te kijken...


Ik heb daarom een mooie actieve coaching&healingmethode om samen jouw chakrasysteem door te lopen en te kijken welke boodschappen er in verscholen liggen. Dit resulteert niet alleen in gerichte heling op zaken die spelen, maar het geeft je ook inspiratie en ideeën om dingen op te lossen en naar de 'next level' te gaan.


Dus ben jij klaar voor de next level? Ben jij klaar voor het zuiveren en activeren van jouw chakras...voor nog meer inzichten en inspiratie vanuit jouw hogere Zelf?

Maak nu een afspraak voor de Chakra Bewustwording sessie...en explore more!❤️


In oktober 2020, beginnen de dag-trainingen weer. Hou hiervoor Facebook en Instagram in de gaten!


Liefs,

Claudia
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page