top of page
Sacred Heart bonbons
Kennismaking microdosering

Microdosering & Coaching

met de Sacred Heart bonbons

Microdosering geeft een reminder hoe je je wilt voelen, wie je wilt zijn, wie je in de kern bent. Het gaat om de diepere connectie met jezelf!

 

De werking van microdosering heb ik zelf ontdekt in een periode waar ik erg in mijn hoofd zat en behoefte had aan helderheid, orde en richting. Door mijn opvoeding en angst voor de schade die drugs kunnen veroorzaken bleef ik ver weg van bewustzijnsverruimende producten, totdat ik voorzichtig via cacao de combinatie ontdekte met kleine dosering truffel erin. Ik werd mij langzaamaan bewust dat moeder aarde ware schatten voortbrengt en dat het ons van dienst is als het gaat om fysieke en mentale gezondheid. Mentale gezondheid middels (tijdelijke) psychedelica, daar heerst nog steeds helaas een taboe op. Gelukkig zijn er nu diverse onderzoeken afgerond met positieve uitkomst! 

Mindblowing resultaten als het gaat om microdosering bij PTSS, despressie, stress, ADHD en ADD en mensen die teveel in hun hoofd zitten en te weinig focus hebben of geen contact kunnen maken met hun lichaam. Psychedelica zorgen voor nieuwe aantoonbare verbindingen in de hersenen waardoor we een ander perspectief vormen over situaties: zelfkritiek verdwijnt, je word milder, meer rust in het hoofd en gevoelens worden onze richtingaanwijzers.

Na studie te hebben gedaan naar de werking, dosering en begeleiding met microdosering, ben ik zelf mijn bonbons gaan maken. Het proces was transformerend en de berichten van mensen waren ongelooflijk positief. Mensen vinden weer rust, helderheid en zelfs sommige fysieke kwalen verdwenen, zoals oorsuizen, klachtvermindering bij ziekte van Crohn, migraine, benauwdheid en stressgevoelens.

Wil jij jouw natuur laten ontvouwen in een coachtraject met microdosering? Wil jij focus op bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke en spirituele groei en meer effectiviteit en productiviteit op het werk? Of gewoon vriendelijker, relaxter, lichter en gelukkiger in het leven te staan? Dan is microdosen wel wat voor jou!

Hoe zit zo´n coachtraject er uit?

Je gaat 4 weken onder begeleiding van mij, aan de slag met een microdosing kuur (Sacred Hearts). We bespreken jouw ritme en dagen. Tijdens jouw traject van 4 weken spreken we af voor 3 coachingssessies. We bespreken dan jouw ervaringen en inzichten en hoe het microdosen gaat en waar je tegenaan loopt en hoe we dit verder kunnen verbeteren of integreren

Sense Lifecoaching praktijk

€299/traject

 • 4 weken begeleiding microdosing traject met 3 sessies en integratie;

 • De eerste sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Badhoevedorp en de andere 2 zijn online via Google Meet

 • De prijs is inclusief doosje met 8 bonbons. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Microdosering truffel bonbons

Bestellen Bonbons

 • Bonbons vanaf 6-8 stuks: €10, p stuk

 • Staffelkorting bij grotere afname

 • Met microdosering magic truffel

 • Subtiele hartopener en stressreductie

 • Sacred plantmedicijn cacao met truffel

 • Brengt meer balans in verbinding tussen het aardse en het spirituele aspect in jou.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

 

 

Sacred Bonbons bestellen:

De bonbons worden ook veel voor ceremonie spaceholders, therapie/coach sessies, retreats facilitators en yogadocenten aangeboden om meer te zakken in het lichaam. Het bevat 0.6 gram microdering magic truffel. De bonbons zijn suikervrij, zijn van rauwe cacao en op smaak gemaakt met diverse kruiden en specerijen. De bonbons kunnen vanaf 6 stuks besteld worden en prijs is €10, per stuk. Voor 1 maand (Intuïtief) microdosen heb je tenminste 6-8 stuks nodig. Voor zakelijke afname is er een interessante staffelkorting:

 

De bonbons hebben een minimale afname van 6 stuks en kosten €10 per stuk. De staffel korting geldt vanaf 20 stuks:

20-39 stuks - 10% (€180-351)

40-59 stuks - 15% (€340-501,50)

60-79 stuks - 20% (€480-632)

> 80 stuks - 25%

 

Bonbons met 24K eetbaar bladgoud €2,50 extra

 

Hier alvast wat tips:

 • De bonbon werkt het beste op een nuchtere maag. Een kopje witte thee een uur daarvoor is prima.

 • Mensen ervaren in een sessie of ceremonie niet direct eetlust, maar houdt thee, nootjes en/of fruit beschikbaar als tussendoortje.

 • Microdosering is geschikt voor sessies van tenminste 2-3 uur of langer.

 • Soms willen mensen een 2e bonbon, maar die gaan licht reizen en mogen niet na 3 uur naar huis. Alleen geschikt bij ceremonies van tenminste 6 uur durend.

 • Bij ceremonies waar de dosis hoger ligt: weet wat je doet en hoe je een veilige omgeving creëert. Ik ga ervan uit dat mensen die dit begeleiden vakkundig genoeg zijn om reizen te begeleiden.

 • Bij hoge dosis vanaf 2 bonbons: sessie/ceremonie van 6 uur of overnachting aanbieden. Een soep is fijn om na de reis aan te bieden.

 

Belangrijk! Niet gebruiken bij:

 • Als je jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent, borstvoeding geeft of je je lichamelijk onwel/ziek voelt.

 • Bij psychiatrische problemen zoals: ernstige angststoornissen, schizofrenie, paranoia, bipolaire stoornis of psychose.

 • Niet gebruiken in combinatie met: tramadol of lithium.

 

Legaliteit van microdosing truffels

Microdosing truffels zijn in Nederland volledig legaal om te produceren, te verhandelen, te bezitten en therapeutisch te gebruiken.

 

Let op: de bonbons kunnen na opening verpakking niet meer retour worden gezonden.

De Sacred bonbons zijn 1 jaar houdbaar en dienen koel bewaard te worden. Je kunt ze ook invriezen!

 

Mocht je zelf vragen hebben over de bonbons of het begeleiden van ceremonies, sessies met microdosering, kun je altijd een telefonische afspraak maken.

 

Ik wens je veel mooie sessies of ceremonies!

 
bottom of page