top of page

Coaching 

Ontdekken wie je van nature bent en hier
voeding aan geven

“Don’t dance around the perimeter of the person you want to be.
Dive deeply and fully into it.”

coaching

1-op-1 Coaching

Om weer even te herinneren wie je diep van binnen bent

Voel jij dat er verandering op komst is of nodig is?  Een besef dat innerlijke patronen in de weg staan of dat je een geheime lek hebt maar je weet niet waar? Soms voelen we ons afgescheiden van alles of ervaren we onrust in ons lichaam en in ons hoofd. Een traject met mij helpt je weer terug te komen bij jouw kern en bij de aspecten van het leven die voor jou belangrijk zijn. Het is mijn missie om jou naar een plek te brengen van innerlijk vertrouwen en gedragenheid. Na mijn traject ervaar je een steviger bestaansrecht en leef je meer jouw ware natuur en weet je daar vorm aan te geven, die je voeding en levenslust geeft.

Mijn trajecten zijn echte bewustzijnsversnellers. Ik ben een gecertificeerd coach en gebruik diverse methodieken: NLP, Hypnotherapie, oplossingsgerichte coaching en bij sommige casussen gebruik ik een revolutionair psychometrisch meetinstrument (ACT-tool) dat speciaal ontwikkeld is om innerlijke patronen vast te stellen. Deze tool legt aangeleerde en aangeboren kwaliteiten bloot en hun al dan niet ontwikkelde competenties. Het laat zien waar je stressgevoelig bent en waar niet. Het laat ook zien wat je als kind hebt moéten ontwikkelen aan kwaliteiten en competenties ter compensatie van iets anders. Het maakt ook zichtbaar welke overtuigingen je intern hebt opgebouwd en dus wat je bouwstenen zijn voor je eigen mensbeeld.
 

Het resultaat van de meting geeft veel inzicht in jou en dus een flinke voorsprong als we samen aan het werk gaan. Naast deze prachtige methodieken, gebruik ik ook mijn sterk ontwikkeld invoelend vermogen. Ik werk intuïtief en combineer dat met mijn ratio-denkvermogen. Het maakt mij een scherpe en compassievolle coach met een echt passie voor duurzame levensverbetering van mijn mede-mens.

Ik heb een praktijk in Badhoevedorp, maar wandel ook graag met mijn cliënten in de natuur of op het strand. 

Tevens begeleid ik individuele trajecten op Ibiza in een heerlijke B&B midden in de natuur. 

Coachtraject - De weg naar vervulling.png
bottom of page