top of page
Burnout

Stressgevoeligheid

Een burn-out traject introduceert 7 typen van gevoeligheid voor burn-out:

Vanitas - Onbeduidendheid

Accomodatio - Aanpassing

Praestare - Verantwoordelijkheid

Perfectio - Volmaaktheid

Saccrificatio - Opoffering

Expectatio - Verwachting

Figura - Structuur

We zien in het algemeen dat mensen vaak een combinatie hebben van 2 typen.

Meer willen weten over de Burnout-trajecten? Neem vrijblijvend contact op:

Burnout herstel & preventie

Om weer terug bij jezelf te komen met meer energie en zelfliefde

Nooit gedacht dat het jou zou overkomen. Je had alles voor elkaar, je had alles onder controle…maar opeens BAM daar is het opeens. Je lichaam zegt GENOEG en neemt het over. Geen slaap, geen energie, geen helderheid en levenslust meer. Er heerst gepieker, angst, paniek…en chaos.

Je bent niet alleen. 1 op de 5 mensen heeft stress en ervaart burn-out symptomen. Rust, tijd en een juiste begeleiding is dan nodig om te begrijpen en te voelen waarom je systeem is uitgeschakeld. Alleen praten lost niets op en zeker niet op langer termijn. Helaas is dit vaak de enige aanpak via de meeste en goedbedoelde zhulpbronnen

 

Ik werk graag met jouw hele systeem, dus we gaan samen onderzoeken welke innerlijke patronen jouw veerkracht kunnen geven om de verwachtingen van jezelf en van de buitenwereld aan te kunnen. Na mijn traject ben je een Zelf-expert. Je weet hoe je bent geprogrammeerd en hoe je jezelf kunt terugfluiten met mildheid. Je krijgt duidelijke grenzen en staat bewuster en zelfverzekerder in je schoenen. 

 

Er zijn 7 hoofdpatronen van gevoeligheid voor burn-out. Deze patronen laten zien dat burn-out vaak het gevolg is van ongeremd enthousiasme. Bij deze mensen ontbreekt de rem bij dit innerlijke enthousiasme dat voort komt uit patronen van vroeger. We dienen dit als volwassen mens opnieuw aan te kijken hoe jij hebt besloten om je aan te gaan passen aan verwachtingen van de buitenwereld. Kortom, tijdens dit traject ga je anders leren kijken, ervaren en voelen.

Mijn trajecten omvatten een multidisciplinaire benadering, bestaande uit een burn-outgevoeligheidsmeting, (emotie)coaching, leefstijl/voedingsadvies en yinyoga om je te leren ontspannen wat een duurzaam resultaat oplevert. Je krijgt inzicht in ongewenste patronen en vastgezette emoties. Je leert om beter in contact te zijn met jezelf en te luisteren naar je lichaam.

 

Een gratis online kennismakingsgesprek is mogelijk. Neem gerust contact op voor vragen.

Burnout Senselifecoaching
Carl jung.jpg
bottom of page