top of page

Workshops Sense Lifecoaching

Workshops voor een blij gevoel!

 

In mijn coachingssessies gebruik ik soms creatieve methodieken die veel ontspanning en inzicht geven. Deze oefeningen zijn te leuk om alleen aan mijn cliënten aan te bieden. Hieronder vind je een leuk aanbod van workshops voor zowel volwassenen als kinderen.

Vision board maken

 

In deze workshop beginnen we met een visualisatie van je droom. Welke droom heb je voor jezelf; is het een gevoel wat je graag wilt vasthouden of heb je een bepaalde ambitie waarover je droomt? Na deze visualisatie ga jij aan de slag met knipsels uit magazines, met quotes en andere materialen om je droom op een bord weer te geven. Je zult versteld staan wat er op je bord ontstaat. Geef dit bord thuis een mooi plekje en kijk er elke dag even op...wie weet kom je op ideeën om je droom waar te maken!

 

 

Dromenvangers maken

 

In deze workshop maak je met prachtige materialen, je eigen dromenvanger. Voor volwassenen heb ik diverse uitdagende versies beschikbaar en prachtige materialen om af te stemmen op je interieur Leuk om met vrienden bij te kunnen kletsen of leuk iets voor een kinderkamer te knutselen. Tijdens de workshop leg ik je graag uit hoe de dromenvanger is ontstaan. Workshop is te boeken vanaf 6 personen.

 

 

Mandala tekenen

 

Deze leuke creatieve workshop kun je doen met vriendinnen of is ook leuk als kinderfeestje. Onder het genot van een lekker hapje en drankje maak ik je wegwijs in deze oude indiaase traditie die zich over de hele wereld heeft uitgebreid. Het maken van mandala's kan een rustgevende en therapeutische werking hebben d.m.v. het scheppen van een middelpunt waardoor je een diepe focus krijgt.

 

 

bottom of page