top of page

Wees de schepper van je eigen leven!

Droomdoel workshop

NEW: Mannen Retreat

Een 3-daagse retreat voor verbinding en verzachting

“Vulnerability is terrifying. The courage it takes to reveal your heart is one of the most daunting and yet rewarding experiences in Life. It will set you Free”

Mannen Retreat

Om weer even te herinneren wie je diep van binnen bent

Ben jij toe aan een zachte confrontatie met jezelf? Ben jij toe om los te laten wat niet meer klopt om daarmee meer ruimte te maken voor jouw waarheid en verlangen? Dan is het geen toeval dat jij bij deze retreat uitkomt...
 

Bea en ik begeleiden al een paar jaar mannen die meer in contact willen komen met hun authentieke zelf en met dit retreat brengen we onze expertises samen. Vanuit zachtheid en stevigheid faciliteren we dit weekend om mannen terug te brengen naar innerlijke rust en de kracht van kwetsbaarheid. Hierdoor voelen we de oprechte verbinding met jezelf en anderen. De maskers mogen af en de authentieke man in jou wordt zichtbaar. Onze missie is om mannen meer te leren voelen en ervaren dat de authentieke volwassen man een hartgedragen leider is. Je speelt niet meer een rol en dat voelt veel lichter en authentieker.

Waarom een Mannen retreat met vrouwelijke spaceholders?
Wat wij terugkrijgen van onze cliënten, is dat mannen zich snel veilig voelen en makkelijk kunnen zakken in rust en vertrouwen. Er ontstaat door onze begeleiding meer zachtheid, openheid en kwetsbaarheid. De (Yin-)energie voelt oordeelloos, moederlijk, liefdevol en veilig, In deze energie is het makkelijker om je over te geven aan de processen van lichaam en hart.

Informatie:

  • Wanneer: weekend van 28 april 2023 

  • Waar: Prachtige locatie in de natuur in Oosten van het land.

  • Volpension: 3x daags healthy food.

  • Investering: €576,-

  • Begeleiders: Bea Stichter van Be-Academy & Claudia Robert Sense Lifecoaching & Retreats

Het belooft een waardevol en transformerend weekend te worden. Inschrijven kan al!

Claudia

Bea

Claudia Robert bewustzijnscoach
Bea ademcoach
Smalle loopbrug
bottom of page