top of page

When you know who you are;

when your mission is clear and you burn with the inner fire of unbreakable will;

no cold can touch your heart;

no deluge can dampen your purpose.

You know that you are alive.

OVER CLAUDIA

​"Ik geloof dat iedereen geprogrammeerd is om impact te hebben om de wereld beter en mooier te maken.
Ik geloof dat wij er zijn om elkaar te up-liften naar de next level...daar zit de meeste voldoening in als mens.
De weg hier naartoe is innerlijk leiderschap"


In welke situatie ik me ook bevind of wat mij ook overkomt, ik probeer er altijd achter te komen waarom dingen mij overkomen en probeer de lessen er voor mezelf uit te halen. Ik geloof dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je...als je inzicht hebt in wat jou drijft en vanuit open hart durft te leven. Van nature heb ik een positieve mindset en ben ik een levensfilosoof. Ik voel me altijd enorm gesteund en begeleid door iets groots! Daarentegen, ben ik alles behalve naïef of zweverig, ik sta met beide benen op de grond en ik voel en herken (zelf)manipulatie en zelfontkenning. Iets wat mij raakt, want iedereen heeft recht op een vervuld, liefdevol en gelukkig bestaan!

Ik voel wanneer iemand vanuit het hart handelt of vanuit het hoofd. Dit maakt mij een coach die je bewust maakt op aangeleerd excuusgedrag, irreële angsten, onderdrukte emoties en zelfsabotage. Oncomfortabel...ja zeker weten! Maar ik geloof in jou en ik wil je laten zien hoe groots en waardevol je bent. Samen in het traject gaan we op zoek naar jouw goud!
 

In mijn eigen zoektocht kwam ik erachter, dat ik mensen altijd wel een mentale oppepper kon geven door de juiste dingen aan te raken. Ik kan tappen uit een source waarin boodschappen en purpose liggen verscholen voor mensen...een onuitputtelijke bron van kansen en inspiratie om toe te passen in je zoektocht naar zingeving. Ik kan precies mijn hand leggen op mijn pijn en emoties. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en counseling en ik heb diverse trainingen gevolgd over bewustwording en gebruik van mijn intuïtie. Dit zorgde voor een enorme persoonlijke groei. Ik werd me steeds bewuster van mijn eigen kracht en missie...een mooie weg die ik iedereen gun!

 

Lifecoaching voor een beter gevoel van welzijn
Claudia Robert bewustzijnscoach

Claudia luistert goed naar je verhaal en pikt daar feilloos de zaken uit die er echt toe doen. Met een paar eenvoudige vragen houdt ze je niet alleen een spiegel voor, maar laat ze je jezelf ook verplaatsen in de situatie hoe die zou kunnen zijn als je echt zou handelen vanuit jouw hart en vooral hoe dat zal voelen. Dat geeft een enorme energie om de toch wel wat ingesleten patronen te verbreken en een nieuwe richting in te slaan.
 

Claudia is niet alleen een prachtige, intelligente en wijze vrouw maar heeft ook een sterke intuïtie en invoelend vermogen en vanuit dat invoelen kan zij dingen tegen je aanhouden die je remt in je bewustwording, waarvan je deep down wel weet dat dat zo is, maar dat liever nog maar even wegstopt. Dat kan confronterend zijn maar Claudia heeft de gave om wat ze aanvoelt op een vriendelijke manier heel direct terug te geven, wat je aan het denken, en uiteindelijk tot handelen, zet. 

Ijzersterk vind ik het impliciete lichaamswerk expliciet maken. De combi van praten en yoga: inhoud navolgbaar doorvertalen naar het lichaam: wat heeft je lichaam te  vertellen?
Woorden die ik zeg, vertaalt Claudia naar een prikkelende vraag. Hierdoor ga ik nog dieper nadenken over iets waarvan ik dacht dat ik het helder had...maar daar lag nog iets onder.
Veilige sfeer: Claudia betwist niets, doet nergens iets aan af, geeft geen blik van oordeel.
Aandacht! 

 

CLAUDIA

Innerlijk leiderschap

​"Ik geloof dat iedereen geprogrammeerd is om impact te hebben om de wereld beter en mooier te maken. Ik geloof dat wij er zijn om elkaar te up-liften naar de next level...daar zit de meeste voldoening in als mens. De weg hier naartoe is innerlijk leiderschap"

Reflecteren

In welke situatie ik me ook bevind of wat mij ook overkomt, ik probeer er altijd achter te komen waarom dingen mij overkomen en probeer de lessen er voor mezelf uit te halen. Ik geloof dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je...als je tenminste  lef hebt om te reflecteren op je eigen gedrag en  inzicht hebt in wat jou drijft. Van nature heb ik een positieve mindset en ben ik zeer intuïtief en invoelend. Daarnaast ben ik een echte levensfilosoof, die geïnteresseerd is in de reden van ons bestaan. Ik heb de sterke overtuiging dat we allemaal een uniek pakketje competenties en potentieel met ons meedragen, die de wereld om ons heen een stukje beter en mooier maakt.

Coaching

Ik ben alles behalve naïef of zweverig. Ik sta met beide benen op de grond en ik voel en herken (zelf)manipulatie en zelfontkenning. Iets wat mij raakt, want vroeger heb ik mijzelf jarenlang gesaboteerd en kleingehouden. Ik leefde in de overtuiging dat ik er niet toe deed en dat mensen niet op mij zaten te wachten. Het gevolg hiervan was, dat ik was gaan geloven in mijn (kind)overtuigingen en door daarop te reflecteren d.m.v. coaching, ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik ging geloven in de reden voor mijn bestaan....

Bewustwordingsprocessen

Ik ontdekte het verlichtende en ondersteunende effect van coaching en volgde coachopleidingen en leerde diverse  therapeutische methoden op gebied van bewustwordingsprocessen o.a.. hypnotherapie, talentontwikkeling en NLP. De vraag van "wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik" werd steeds duidelijker. Dit proces ging voorbij het Weten wie ik in de essentie ben, maar ook het voelen (sense) Wie ik echt in de kern ben. Ik werd bewust van mijn fundering, mijn relatie tussen Ik-en-de-Ander, de kern van mijn bezieling en tevens hoe ik die bezieling in vorm wilde gieten. Ik werd me steeds bewuster van mijn eigen kracht en missie...een mooie weg die ik iedereen gun. Ik  ben mij gaan certificeren als coach en burn-out expert. Ik ondersteun mensen om meer in Allignment te leven voor zichzelf als in hun Business. 

Ik heb de routemap ontdekt van de weg naar vervulling, levensvreugde en succes! Dus ben je klaar om in een coachtraject samen op zoek te gaan naar jouw goud?

bottom of page