top of page

When you know who you are;

when your mission is clear and you burn with the inner fire of unbreakable will;

no cold can touch your heart;

no deluge can dampen your purpose.

You know that you are alive.

OVER CLAUDIA

​"Ik geloof dat iedereen geprogrammeerd is om impact te hebben om de wereld beter en mooier te maken.
Ik geloof dat wij er zijn om elkaar te up-liften naar de next level...daar zit de meeste voldoening in als mens.
De weg hier naartoe is innerlijk leiderschap"


In welke situatie ik me ook bevind of wat mij ook overkomt, ik probeer er altijd achter te komen waarom dingen mij overkomen en probeer de lessen er voor mezelf uit te halen. Ik geloof dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je...als je inzicht hebt in wat jou drijft en vanuit open hart durft te leven. Van nature heb ik een positieve mindset en ben ik een levensfilosoof. Ik voel me altijd enorm gesteund en begeleid door iets groots! Daarentegen, ben ik alles behalve naïef of zweverig, ik sta met beide benen op de grond en ik voel en herken (zelf)manipulatie en zelfontkenning. Iets wat mij raakt, want iedereen heeft recht op een vervuld, liefdevol en gelukkig bestaan!

Ik voel wanneer iemand vanuit het hart handelt of vanuit het hoofd. Dit maakt mij een coach die je bewust maakt op aangeleerd excuusgedrag, irreële angsten, onderdrukte emoties en zelfsabotage. Oncomfortabel...ja zeker weten! Maar ik geloof in jou en ik wil je laten zien hoe groots en waardevol je bent. Samen in het traject gaan we op zoek naar jouw goud!
 

In mijn eigen zoektocht kwam ik erachter, dat ik mensen altijd wel een mentale oppepper kon geven door de juiste dingen aan te raken. Ik kan tappen uit een source waarin boodschappen en purpose liggen verscholen voor mensen...een onuitputtelijke bron van kansen en inspiratie om toe te passen in je zoektocht naar zingeving. Ik kan precies mijn hand leggen op mijn pijn en emoties. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en counseling en ik heb diverse trainingen gevolgd over bewustwording en gebruik van mijn intuïtie. Dit zorgde voor een enorme persoonlijke groei. Ik werd me steeds bewuster van mijn eigen kracht en missie...een mooie weg die ik iedereen gun!

 

Lifecoaching voor een beter gevoel van welzijn

Claudia luistert goed naar je verhaal en pikt daar feilloos de zaken uit die er echt toe doen. Met een paar eenvoudige vragen houdt ze je niet alleen een spiegel voor, maar laat ze je jezelf ook verplaatsen in de situatie hoe die zou kunnen zijn als je echt zou handelen vanuit jouw hart en vooral hoe dat zal voelen. Dat geeft een enorme energie om de toch wel wat ingesleten patronen te verbreken en een nieuwe richting in te slaan.
 

Claudia is niet alleen een prachtige, intelligente en wijze vrouw maar heeft ook een sterke intuïtie en invoelend vermogen en vanuit dat invoelen kan zij dingen tegen je aanhouden die je remt in je bewustwording, waarvan je deep down wel weet dat dat zo is, maar dat liever nog maar even wegstopt. Dat kan confronterend zijn maar Claudia heeft de gave om wat ze aanvoelt op een vriendelijke manier heel direct terug te geven, wat je aan het denken, en uiteindelijk tot handelen, zet. 

Ijzersterk vind ik het impliciete lichaamswerk expliciet maken. De combi van praten en yoga: inhoud navolgbaar doorvertalen naar het lichaam: wat heeft je lichaam te  vertellen?
Woorden die ik zeg, vertaalt Claudia naar een prikkelende vraag. Hierdoor ga ik nog dieper nadenken over iets waarvan ik dacht dat ik het helder had...maar daar lag nog iets onder.
Veilige sfeer: Claudia betwist niets, doet nergens iets aan af, geeft geen blik van oordeel.
Aandacht! 

 

CLAUDIA

Innerlijk leiderschap

​"Ik geloof dat iedereen geprogrammeerd is om impact te hebben om de wereld beter en mooier te maken. Ik geloof dat wij er zijn om elkaar te up-liften naar de next level...daar zit de meeste voldoening in als mens. De weg hier naartoe is innerlijk leiderschap"

Reflecteren

In welke situatie ik me ook bevind of wat mij ook overkomt, ik probeer er altijd achter te komen waarom dingen mij overkomen en probeer de lessen er voor mezelf uit te halen. Ik geloof dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je...als je tenminste lef hebt om te reflecteren op je eigen gedrag en inzicht hebt in wat jou drijft. Van nature heb ik een positieve mindset en ben ik zeer intuïtief en invoelend. Daarnaast ben ik een echte levensfilosoof, die geïnteresseerd is in de reden van ons bestaan. Ik heb de sterke overtuiging dat we allemaal een uniek pakketje competenties en potentieel met ons meedragen, die de wereld om ons heen een stukje beter en mooier maakt. Maar de belangrijke sleutel voor dit soort processen is leren reflecteren op eigen gedrag met Zelfcompassie.

Coaching

Ik ben hier om je te helpen naar een volgend niveau te groeien. Mijn passie en expertise liggen in het empoweren van mensen, zowel in hun werk of business als in hun leven als geheel. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om te schitteren en ik ben er om je te begeleiden bij het ontdekken en benutten van jouw unieke gaven en talenten.

Wat mij onderscheidt, is mijn intuïtieve vermogen om recht naar het hart van mijn klanten te kijken. Ik voel intuïtief waar jouw verlangen ligt, maar ook waar mogelijk zelfsabotage plaatsvindt. Samen duiken we diep in de kern van wie je werkelijk bent, en werken we aan het creëren van een solide basis voor groei en succes.

In mijn waardevolle begeleidingstrajecten staat zelfbewustzijn, lichaamsbewustzijn en alignment centraal. Ik geloof sterk in de kracht van bewustzijn en hoe het ons kan leiden naar een leven dat in lijn is met onze diepste verlangens. Door ons bewust te worden van onze gedachten, overtuigingen en gedragspatronen, kunnen we bewuste keuzes maken en ons potentieel volledig benutten. Het doel is om in alignment te komen met onze ware essentie en het leven te leiden dat resoneert met onze kernwaarden en doelen.

Ik maak gebruik van een holistische benadering, waarbij ik zowel theoretische kennis als lichaamsgerichte technieken integreer. Samen vergroten we jouw zelfbewustzijn, lichaamsbewustzijn en werken we aan het bereiken van alignment, zodat je in staat bent om met meer helderheid, veerkracht en authenticiteit te navigeren door zowel persoonlijke als professionele uitdagingen.

Ik ben er om je te ondersteunen, te inspireren en je te helpen bij elke stap van jouw transformatieproces. Samen creëren we een veilige en ondersteunende ruimte waarin jij kunt groeien, bloeien en jouw volledige potentieel kunt realiseren, in volledige alignment met wie je werkelijk bent.

Ik begeleid ook leiders, managers en teams in diverse trajecten en ontwikkelvragen. Of het nu gaat om het versterken van leiderschapsvaardigheden of het verbeteren van teamdynamiek. Samen kunnen we de juiste strategieën en tools ontwikkelen om jouw leiderschapspotentieel te vergroten en jouw team naar succes te leiden. Ik geloof in het belang van samenwerking en het creëren van een cultuur van groei en ontwikkeling binnen organisaties. Laten we samenwerken en jouw leiderschap en team naar nieuwe hoogten brengen.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jou te begeleiden naar een leven en een carrière die in lijn zijn met jouw diepste verlangens. Laten we samen op reis gaan naar groei, bewustzijn en vervulling, en jouw pad naar alignment ontdekken.

bottom of page