top of page
HEART CIRCLES

Data voor de Heart Circles:

 • BEVERWIJK: zondag 16 april 9:30-12:30 uur.
  Locatie: Yoga studio Kokos, Breestraat 95-2h.

   

 • AMSTELVEEN: zondag 23 april 9:30-12:30 uur. Locatie: yoga studio De Ruimte: kostverlorenweg 1, Amstelveen
   

 • *AMERSFOORT: 24 juni 10:00-17:00 uur.
  Locatie: Bindi, Bergstraat 6 in Amersfoort.

   

*dit is een one-day retreat! Vind meer info op de website van Bindi >

Heart Circles Claudia Robert

Heart Circles

Om weer even te herinneren wie je diep van binnen bent

Ben jij er aan toe om je hart meer te openen? Ben jij toe om los te laten wat niet meer klopt om daarmee meer ruimte te maken voor jouw waarheid en verlangen? Dan is het geen toeval dat jij bij deze pagina uitkomt...
 

Een keer per maand begeleid ik heart circles voor mensen die meer in contact willen komen met hun authentieke zelf. Onze natuur is om samen te komen in circles, dat is de plek waar we reflecteren op de wereld en op onszelf. Tijdens de heart circles gaan we terug naar innerlijke rust en ervaren we de kracht van kwetsbaarheid. Hierdoor voelen we de oprechte verbinding met jezelf en anderen. Je komt weer in ontspanning en leert je af te stemmen op je hart: je verlangen en/of behoefte met de support van anderen. Vanuit mildheid en compassie wil je weer trouw zijn aan jezelf. Door dit proces toe te laten, kun je ook weer meer vreugde en plezier toelaten. 

Wat kun je verwachten?
Wat ik terugkrijg is dat deelnemers zich snel veilig voelen en makkelijk kunnen zakken in rust en vertrouwen. Er ontstaat door de begeleiding meer zachtheid en helderheid. De (Yin-)energie voelt oordeelloos, moederlijk, liefdevol en veilig, In deze energie is het makkelijker om je over te geven aan de processen van lichaam en hart. Cacao met microdosering truffel is gebleken een echte bewustzijnsversneller te zijn. Daarnaast maakt het je vriendelijker, zachter, helderder, mentaal sterker, creatiever en vlakken negatieve gedachten en patronen af. Als coach die zich richt op het cognitieve, fysieke en energetische aspect van de mens, kan ik deze voordelen niet negeren in mijn werk.

 • Kennismaking & theorie microdoseren

 • Sacred Heart bonbons

 • Meditatie en bodyscan

 • Lichte yinyoga oefeningen met klankschalen

 • Evaluatie

Claudia Robert
bottom of page