top of page
Sacred Heart bonbons

Microdosering

Microdosering geeft een reminder hoe je je wilt voelen, wie je wilt zijn, wie je in de kern bent. Het gaat om de diepere connectie met jezelf!

 

De werking van microdosering heb ik zelf ontdekt in een periode waar ik erg in mijn hoofd zat en behoefte had aan helderheid, orde en richting. Door mijn opvoeding en angst voor de schade die drugs kunnen veroorzaken bleef ik ver weg van bewustzijnsverruimende producten, totdat ik voorzichtig via cacao de combinatie ontdekte met kleine dosering truffel erin. Ik werd mij langzaamaan bewust dat moeder aarde ware schatten voortbrengt en dat het ons van dienst is als het gaat om fysieke en mentale gezondheid. Mentale gezondheid middels (tijdelijke) psychedelica, daar heerst nog steeds helaas een taboe op. Gelukkig zijn er nu diverse onderzoeken afgerond met positieve uitkomst! 

Mindblowing resultaten als het gaat om microdosering bij PTSS, despressie, stress, ADHD en ADD en mensen die teveel in hun hoofd zitten en te weinig focus hebben of geen contact kunnen maken met hun lichaam. Psychedelica zorgen voor nieuwe aantoonbare verbindingen in de hersenen waardoor we een ander perspectief vormen over situaties: zelfkritiek verdwijnt, je word milder, meer rust in het hoofd en gevoelens worden onze richtingaanwijzers.

Na studie te hebben gedaan naar de werking, dosering en begeleiding met microdosering, ben ik zelf mijn bonbons gaan maken. Het proces was transformerend en de berichten van mensen waren ongelooflijk positief. Mensen vinden weer rust, helderheid en zelfs sommige fysieke kwalen verdwenen, zoals oorsuizen, klachtvermindering bij ziekte van Crohn, migraine, benauwdheid en stressgevoelens.

De bonbons zijn suikervrij, zijn van rauwe cacao en op smaak gemaakt met diverse kruiden en specerijen. 

Sacred Bonbons zakelijk:

De bonbons worden ook veel voor ceremonie spaceholders, therapie/coach sessies, retreats facilitators en yogadocenten aangeboden om meer te zakken in het lichaam. Het bevat 0.6 gram microdering magic truffel. Voor zakelijke afname is er een interessante staffelkorting:

 

De bonbons hebben een minimale afname van 6 stuks en kosten €10 per stuk. De staffel korting geldt vanaf 20 stuks:

20-39 stuks - 10% (€180-351)

40-59 stuks - 15% (€340-501,50)

60-79 stuks - 20% (€480-632)

> 80 stuks - 25%

 

Bonbons met 24K eetbaar bladgoud €2,50 extra

 

Hier alvast wat tips:

  • De bonbon werkt het beste op een nuchtere maag. Een kopje witte thee een uur daarvoor is prima.

  • Mensen ervaren in een sessie of ceremonie niet direct eetlust, maar houdt thee, nootjes en/of fruit beschikbaar als tussendoortje.

  • Microdosering is geschikt voor sessies van tenminste 2-3 uur of langer.

  • Soms willen mensen een 2e bonbon, maar die gaan licht reizen en mogen niet na 3 uur naar huis. Alleen geschikt bij ceremonies van tenminste 6 uur durend.

  • Bij ceremonies waar de dosis hoger ligt: weet wat je doet en hoe je een veilige omgeving creëert. Ik ga ervan uit dat mensen die dit begeleiden vakkundig genoeg zijn om reizen te begeleiden.

  • Bij hoge dosis vanaf 2 bonbons: sessie/ceremonie van 6 uur of overnachting aanbieden. Een soep is fijn om na de reis aan te bieden.

 

Belangrijk! Niet gebruiken bij:

  • Als je jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent, borstvoeding geeft of je je lichamelijk onwel/ziek voelt.

  • Bij psychiatrische problemen zoals: ernstige angststoornissen, schizofrenie, paranoia, bipolaire stoornis of psychose.

  • Niet gebruiken in combinatie met: tramadol of lithium.

 

Legaliteit van microdosing truffels

Microdosing truffels zijn in Nederland volledig legaal om te produceren, te verhandelen, te bezitten en therapeutisch te gebruiken.

 

Let op: de bonbons kunnen na opening verpakking niet meer retour worden gezonden.

De Sacred bonbons zijn 1 jaar houdbaar en dienen koel bewaard te worden. Je kunt ze ook invriezen!

 

Mocht je zelf vragen hebben over de bonbons of het begeleiden van ceremonies, sessies met microdosering, kun je altijd een telefonische afspraak maken.

 

Ik wens je veel mooie sessies of ceremonies!

 
Choco Bliss microdosering
Microdosering truffel bonbons
bottom of page